سالاد تابستانی با سبزیجات تازه - هنر سفره آرایی
X
تبلیغات
رایتل
تاریخ : چهارشنبه 25 مرداد‌ماه سال 1391 | 04:21 ب.ظ | نویسنده : مهناز

مواد لازم:

1فنجان

پیازچه خرد شده

1فنجان

خیار خرد شده

5/1 فنجان

هویج رنده یا خلال شده نازک

1فنجان

قارچ ورقه شده

1فنجان

کرفس خرد شده نازک

1 فنجان

گل کلم خرد شده ریز

5 عدد

گوجه فرنگی

1قاشق غذاخوری

برگ تربچه ریز شده

1قاشق غذخوری

شاهی آبی یا جعفری ریز شده

طرز تهیه:

پیازچه، خیار، هویج، قارچ، کرفس و گل کلم را پس از شستشو خرد کرده و با هم مخلوط کنید.

سپس گوجه فرنگی خرد شده را به سالاد اضافه کنید.گوجه فرنگی در این سالاد باید کاملاً رسیده و شیرین باشد و زیاد خرد نشود. برگ تربچه ریز شده و شاهی آبی یا جعفری را روی آن بریزید و خوب مخلوط کنید.

مواد لازم برای سس سالاد:

2 حبه

سیر ریزشده

1 قاشق غذاخوری

تربچه ریزشده

2 قاشق غذاخوری

آب لیموترش تازه

1 قاشق غذاخوری

سرکه سیب

1 قاشق غذاخوری

عسل

1 قاشق غذاخوری

پودر خردل

1 قاشق غذاخوری

روغن زیتون

1 قاشق غذاخوری

ماست کم چرب

به مقدار لازم

نمک و فلفل

طرز تهیه:

ماست و عسل را در ظرفی جدا گانه با چنگال خوب هم بزنید و به تدریج آب لیمو ترش و سرکه سیب را به آن اضافه کنید. پودر خردل، روغن زیتون، نمک و فلفل را نیز به مایع افزوده و در مرحله آخرتربچه و سیر ریز شده را به آن اضافه  کنید و در یخچال بگذارید. بعد از10 دقیقه سس را از یخچال بیرون آورده و دوباره هم بزنید تا سس به طور کامل آماده شود.

سالاد را می توانید در کاسه ای با برگ های تازه کاهو تزیین کنید. سس را نیز می توانید جدا و یا روی سالاد استفاده کنید.