هنر سفره آرایی

هنر سفره آرایی

هنر سفره آرایی

هنر سفره آرایی

طرز تهیه سالاد فرانسوی

مواد لازم


کلم سفید=یک عدد کوچک
کالباس=2 ورقه
کشمش=10-20 عدد
مغز گردو =5 عدد(خرد شده )
سس سالاد(سس سفید،آبلیمو( به مقداری که باعث ترش شدن بیش از حد سالاد نشود)فلفل سیاه،نمک ..)
هویج رنده شده = مقداری

طرز تهیه :
کلم سفید و کالباس را بصورت خلالی خرد کرده با کشمش و گرد و هویج رنده شده مخلوط می نمائیم و بعد سس را اضافه می کنیم. برای تزئین می توان از دو عدد گردو که به دو نیم شده استفاده کرد.
این سالاد بسیار خوشمزه می باشد.
نظرات 3 + ارسال نظر
زهرا پنج‌شنبه 27 مهر‌ماه سال 1391 ساعت 05:17 ب.ظ http://www.parisaparsi.blogsky.com

سلام
وبلاگ زیبایی داری
من هم وبلاگم را تازه باز کردم یه سر بزن و بگو چطوره
اگه دوست داشتی میتونیم تبادل لینک کنیم.

افسانه شنبه 29 مهر‌ماه سال 1391 ساعت 03:50 ب.ظ http://gtale.blogsky.com

سلام مهناز جون

دستت درد نکنه
اما چرا دیر به دیر به روز میشی؟

سلام عزیزم
جدیدا دیر به دیر میام نت
بعد من 3تا وبلاگ دارم و باید هرسه رو آپ کنم عزیزم
مرسی افسانه جون که همیشه سرمیزنی

hc سه‌شنبه 2 آبان‌ماه سال 1391 ساعت 09:08 ب.ظ http://highercooking.rzb.ir/

سلام
من چند وقت پیش وب هاتون رو لینک کردم و توی نظرات گفتم اگه دوست داشتید لینک کنید و اگه مایل نبودید اطلاع بدید
نظرم به دستتون نرسید؟
اگه خواستید منو با عنوان مجله تخصصی اشپزی برتر لینک کنید و اگه مایل نبودید اطلاع بدید

سلام
لینک شدین

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد