هنر سفره آرایی

هنر سفره آرایی

هنر سفره آرایی

هنر سفره آرایی

دستور پخت سوپ مارچوبه

Asparagus-Vichyssoise


مارچوبه دارای مقدار زیادی ویتامین ک و فولات (ویتامین ب۹) است. فولات موجود در مارچوبه باعث می‌شود تا مصرف این گیاه در زمان بارداری از ناهنجاری‌های مادرزادی بکاهد.

خوردن مارچوبه هم‌چنین می‌تواند به تقویت نیروی جنسی کمک کند.  

مواد لازم

  • شیر:400 میلی لیتر
  • تره فرنگی خرد شده: 2 عدد متوسط
  • مارچوبه خرد شده: 200 گرم یا یک شاخه
  • سیب زمینی خرد شده: 2 عدد متوسط
  • نمک: 1 قاشق سوپخوری
  • روغن زیتون: به مقدار لازم

دستور پخت

نصف شیر را درون ماهی تابه بزرگی ریخته و آن را داغ می کنیم. قبل از اینکه شیر شروع به جوشیدن کند تره فرنگی را به آن اضافه کرده و می گذاریم 5 دقیقه بجوشد. مارچوبه را به آن اضافه کرده و می گذاریم 5 دقیقه دیگر بجوشد.

نمک و سیب زمینی را به آن اضافه می کنیم و کاملا بهم می زنیم ( نگران تغییر رنگ و یا کم شدن مقدار شیر نباشید). بعد از گذشت 5 دقیقه دیگر، 500 میلی لیتر آب را به سوپ اضافه می کنیم و می گذاریم حدود نیم ساعت بپزد.

بقیه شیر را به سوپ اضافه می کنیم سپس آن را از صافی عبور می دهیم تا تکه های مارچوبه داخل آن گرفته شود. در این مرحله سوپ بسیار غلیظ است، اگر تمایل داشته باشید می توانید برای رقیق کردن آن مقداری آب را به سوپ اضافه کنید.

در آخر می توانید روغن زیتون را به سوپ اضافه کرده و آن را سرو کنید.

نظرات 3 + ارسال نظر
بهاره بانو سه‌شنبه 21 مرداد‌ماه سال 1393 ساعت 12:56 ب.ظ http://baharebanoo.blogfa.com/

سلام
وبلاگ قشنگی دارید
مایل به تبادل لینک هستید؟ منتظر خبرتون هستم.
سپاس

سلام عزیزم
من شما رو لینک کردم

بهاره بانو چهارشنبه 22 مرداد‌ماه سال 1393 ساعت 02:05 ق.ظ http://baharebanoo.blogfa.com/

سلام
ممنون
شما هم با موفقیت لینک شدید
با آپی از مدل عروس در خدمتتون هستم

بهاره بانو جمعه 24 مرداد‌ماه سال 1393 ساعت 02:02 ق.ظ http://baharebanoo.blogfa.com/

سلام با یه آپ جدید در خدمتم

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد