هنر سفره آرایی

هنر سفره آرایی

هنر سفره آرایی

هنر سفره آرایی

تزئین دستمال سفره به شکل پیراهن

 شکلکهای جالب آروین

این یکی رو حتما" درست کنید چون خیلی  بامزس



به ادامه مطلب برو و آموزش درس کردنشو یاد بگیر و در اولین مهمونی ای که در آینده میدی,این دستمال سفره رو درست کن


ادامه مطلب ...

سری اول دیزاین سالاد الویه

سلام به دوستان خوب بازدیدکننده

خیلی خوشحالم که این وبلاگم هم به اندازه وبلاگ قبلی ,طرفدار زیاد پیدا کرده...

امروز براتون عکس خوشمزه آوردم!!!


animated gif of dividing lines- flowers


86.gif

 اولین عکس تزئین سالاد الویه به صورت ماهی هست که اتفاقا طرفدارای زیادی داره...




دیدی چه خوشگله|؟!

و در ادامه........... شکلکهای جالب آروین

ادامه مطلب ...

سری اول تزئین هندوانه

زیبا


یعنی هرکس که  این هندوانه ها رو میبینه ,دلش آب میفته!!!

در سفره آرایی ,تزئین و طراحی انواع میوه ها,خصوصا هندوانه ,کار سختی هست ولی درعینه حال فوق العاده زیبا...

راستش من هنوز تزئین هندوانه رو تمرین  نکردم..ولی هروقت این کارو کردم,عکساشو براتون میذارم..

تزئین هندوانه برای شب یلدا واقعا کار زیبایی هست..

حالا برید به ادامه مطلب و بقیه عکسا رو هم ببینید



ادامه مطلب ...

روشهای آسان برای سفره آرایی

اگر دستورالعمل های خوب و مناسب داشته باشید، هنر سفره آرایی برای میز شام خیلی راحت تر خواهد شد. چه شامتان خیلی رسمی باشد یا معمولی، چند راهبرد اصلی هستند که باید حتماً یاد بگیرید.شکلکهای جالب آروین
دستورالعمل ها

1. اول ببینید چه تعداد مهمان دارید. اگر تعداد بچه ها زیاد باشد، می توانید یک میز مخصوص فقط برای بچه ها بچینید. اما اگر می خواهید که بچه ها هم سر همان میز اصلی بنشینند، اگر بچه های خیلی کوچک هم در جمع وجود داشته باشد، باید از صندلی های مخصوص کودکان استفاده کنید.

2. تعیین کنید که چه تعداد از مهمانان می نشینند. برای راحتی بیشتر پدر و مادرها بهتر است پیش فرزندانشان بنشینند. اگر مهمان مرد هم باشد، مطابق اصول باید سمت راست میزبان زن بنشیند و اگر مهمان زن در بین مهمانان باشد باید سمت راست میزبان مرد بنشیند. برای مهمانی های بزرگ باید ببینید چه کسانی بهتر با هم ارتباط دارند و آنها را پیش هم بنشانید. خیلی ها دوست دارند مردها و زن ها یکی درمیان بنشینند اما لازم نیست.


3. تصمیم بگیرید که می خواهید از رومیزی استفاده کنید یا خیر. اگر رومیزیتان سفید و جنس آن لیز باشد لازم است که زیر آن حتماً چیزی بیندازید که روی میز لیز نخورد. رومیزی باید تقریباً به اندازه 30 سانتیمتر از میز آویزان باشد. اگر شامتان بوفه است، رومیزی باید تا زمین باشد.


4. وقتی رومیزی را تنظیم کردید می توانید میز را بچینید. با تا کردن دستمال ها شروع کنید و آنها را در وسط جای نشستن هر مهمان قرار دهید.


5. چنگال بزرگ را در سمت چپ دستمال و چنگال کوچک سالاد را در سمت چپ چاقوی بزرگ قرار دهید.


6. یک بشقاب مخصوص سالاد در سمت چپ چاقوها بگذارید. بشقاب غذا وقتی مهمانان می نشسنند نباید روی میز باشد.


7. یک چاقو در سمت راست دستمال بگذارید طوریکه قسمت برش دهنده آن به سمت بشقاب باشد. اگر غذایتان استیک یا مرغ است می توانید از چاقوی استیک هم استفاده کنید.


8. اگر سوپ و سالاد هم دارید تعداد قاشق هایی که روی میز می گذارید باید دو عدد باشد. قاشق کوچک دسرخوری باید در سمت راست چاقو و قاشق سوپ خوری باید در سمت راست قاشق دسرخوری باشد. همچنین می توانید قاشق دسرخوری را درست موقع سرو دسر روی میز بگذارید.


9. بشقاب نان را با یک چاقوی کره خوری در فاصله 5 سانتیمتری بالای چنگالها بگذارید.


10. لیوان آب را در فاصله 5 سانتیمتری بالای چاقوها بگذارید. در سمت راست این لیوان می توانید گیلاس نوشیدنی را قرار دهید.


11. اگر قهوه یا چای هم سرو می کنید، یک فنجان در سمت راست همه این وسائل و یک قاشق چای خوری در سمت راست فنجان قرار دهید.



نکات و هشدارها


هیچوقت دو نفری را که همیشه کارشان به بحث های طولانی و بد می کشد را کنار هم ننشانید.