هنر سفره آرایی

هنر سفره آرایی

هنر سفره آرایی

هنر سفره آرایی

نکاتی برای اینکه سوپی خوشمزه‌تر و سالم‌تر بپزید

سوپ را می‌توان با جوی معمولی هم پخت. اما باید بدانید برای پخت به مدت زمان بیشتری نیاز دارد و ممکن است در اثر غفلت ته بگیرد. ترجیحا از جوی پرک استفاده کنید که سریع‌تر آماده می‌شود و احتمال ته گرفتنش هم کم است.

2 جوی پرک را در یک ظرف خیس کنید تا شن و ماسه احتمالی‌ ته‌نشین شود. بعد بگذارید تا بپزد.
3 سینه مرغ را آب‌پز کنید. برای اینکه مرغ لذیذتری داشته باشید، بهتر است مرغ را با یک پیاز بزرگ و یک دانه سیب بگذارید بپزد.

4 لازم نیست پیاز و سیب را خرد کنید. آنها را به شکل درسته داخل قابلمه بیندازید و در مراحل آخر به طور کامل از قابلمه بیرون بیاورید. به این ترتیب هم به مرغ طعم داده‌اند و هم تکه‌های ریز آنها در ظرف باقی نمی‌ماند.

5 اگر قارچ را بجوشانید قطعا سیاه خواهد شد. به قارچ آبلیمو بزنید و بگذارید مدتی بماند. تابه را بگذارید حسابی داغ شود. کمی روغن بریزید. وقتی از حرارت بالای آن مطمئن شدید، قارچ را درون تابه بریزید. در اثر حرارت به قارچ شوک وارد می‌شود و دیگر سیاه نخواهد شد.

6 قارچ را در آبکش بریزید تا روغن از آن جدا شود.

7 سینه مرغ را ریش‌ریش کنید و سایر مواد مثل هویج و قارچ را به همراه نمک و فلفل در قابلمه بریزید.
8 در مرحله آخر دو پیمانه شیر را به سوپ اضافه کنید.

9 احتیاجی نیست در سوپ روغن بریزید. چربی مرغ به تنهایی کافی و البته سالم‌تر است.

10 در صورت تمایل می‌توانید برای لعاب‌دار شدن سوپ یک تا دو قاشق سوپ‌خوری آرد در سوپ بریزید. اما در غیر این صورت هم اگر جو خوب پخته شود، سوپ حتما لعاب خواهد داشت.

11 سوپ که آماده شد، می‌توانید روی آن ورق‌های نازک قارچ بچینید.

12 کسانی که خامه را در سوپ دوست دارند، می‌توانند خامه را خوب هم بزنند تا تقریبا به شکل یک مایه رقیق دربیاید. آن وقت با خامه می‌توان به هر شکلی که دوست دارید سوپ را تزئین کنید.

13 یادتان نرود جعفری خردشده را در مرحله سرو غذا روی آن بچینید. اگر زود‌تر در سوپ بریزید رنگ آن تیره می‌شود و غذا را قدری زشت جلوه می‌دهد.

14 سوپ جوی بین‌المللی تقریبا به همین شکل طبخ می‌شود. با این تفاوت که سینه مرغ کمتری به آن می‌زنند.

15 پیش از کشیدن سوپ در ظرف، ۲۵ گرم کره را ته ظرف بگذارید. روی آن دو قاشق سوپ‌خوری آبلیموی تازه بریزید. دقت داشته باشید که این‌ها را نباید هم زد.

16 سوپ داغ را روی کره و آبلیمو بریزید. آن قدر صبر کنید تا لایه‌ای روی سوپ شکل بگیرد.

17 روی آن را تزئین کنید و سر میز ببرید. موقع خوردن که سوپ را با قاشق هم می‌زنید، کره و لیموی تازه، طعم استثنائی به سوپ خواهد داد.

18 فیبر محلول در جو باعث می‌شود تا کلسترول خون پایین بیاید، پس سوپ جو یک غذای خوب برای کسانی است که کلسترول خونشان بالاست.

19 جو این غذا برای کسانی که از یبوست رنج می‌برندخیلی مفید است.

20 جو قند خون را تنظیم می‌کند. بیماران دیابتی بهتر است از این غذا بخورند.

21 جعفری ویتامین آ دارد و منبع خوب اسید فولیک و آهن است. از این رو به مبتلایان کم‌خونی، کمک فراوانی می‌کند.

22 فیبر نامحلول جعفری در درمان یبوست موثر است.

23 جعفری خاصیت ضد نفخی دارد و اسپاسم گوارشی را از بین می‌برد.

24 خاصیت ادرارآوری جعفری به شستشوی مواد زائد از بدن منجر می‌شود.

25 آنتی اکسیدان هویج فوق‌العاده است و ریسک بیماری‌های قلبی و فشار خون مزمن را کاهش می‌دهد.

26 خامه در سوپ ارزش غذایی آن را پایین می‌آورد. چرا که سرشار از اسیدهای چرب اشباع شده است و می‌تواند باعث ابتلا به کلسترول خون و تری‌گلیسیرید شود. به همین دلیل بهتر است از خامه صرف نظر شود.

27 افراد دیابتی و مبتلایان به چاقی در استفاده از ورمیشل در سوپ دقت کنند، چون ورمیشل میزان انرژی بالایی دارد.

نظرات 8 + ارسال نظر
ali پنج‌شنبه 4 آبان‌ماه سال 1391 ساعت 03:25 ب.ظ http://www.20tafrih.blogfa.com

سلام
پست های قشنگی میزاری[قلب]
منم یه وب تفریحی و سرگرمی و دانلود دارم
خوشحال میشم بیای و نظر بدی
[لبخند]
منتظرتم دوست جونی
[بدرود]

dnd528 پنج‌شنبه 4 آبان‌ماه سال 1391 ساعت 03:28 ب.ظ http://www.dnd528.civ.ir

9823225650561گاهی شانس فقط یک بار به آدم رو میاره پس باید قدرش رو دونست بهترین فرصت زندگی شما برای ثروتمند شدن مجموعه ای بی نظیر برای اولین بار در ایران برای کسانی که می خواهند بهتر زندگی کنند و از کمترین وقت و هزینه بیشترین سود را ببرند.برای آگاهی از جزییات بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید.
http://www.dnd528.civ.ir

آزاده ( وبلاگ رسمی پندار اکبری ) جمعه 5 آبان‌ماه سال 1391 ساعت 10:43 ق.ظ http://www.pendarakbari.blogfa.com

سلام دوست عزیز خسته نباشید .

وبلاگ رسمی پندار اکبری با عنوان :

(پوستری از پندار اکبری )

به روز شد .

منتظر حضور گرمتان هستم .

موفق باشید . یا حق .

افسانه جمعه 5 آبان‌ماه سال 1391 ساعت 04:37 ب.ظ http://gtale.blogsky.com

سلام مهناز جون

ممنون عزیز دلم عالی بود

eliمن و آشپزی شنبه 6 آبان‌ماه سال 1391 ساعت 06:03 ب.ظ http://eli64.rozblog.com

سلااااااااااااااااااام من دوباره اپیدممممممممم

آزاده ( وبلاگ رسمی پندار اکبری ) چهارشنبه 10 آبان‌ماه سال 1391 ساعت 08:13 ب.ظ http://www.pendarakbari.blogfa.com

سلام دوست عزیز خسته نباشید .

وبلاگ رسمی پندار اکبری با دو پست به روز شد :

پست اول با عنوان / عکسی اختصاصی

پست دوم با عنوان / فیلم تلویزیونی ( بیگانه با خود ) به کارگردانی جمشید بیات ترک
به نیمه راه رسید

منتظر حضور گرمتان هستم .

موفق باشید . یا حق .

sepid پنج‌شنبه 11 آبان‌ماه سال 1391 ساعت 02:55 ب.ظ

asheghe soopam mici

فریبا پنج‌شنبه 12 بهمن‌ماه سال 1391 ساعت 12:03 ق.ظ http://joodi_abod1990@yahoo.com

خیلی عالی بود کلی چیزای تازه یاد گرفتم

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد