طرز تهیه سالاد روسی - هنر سفره آرایی
X
تبلیغات
رایتل
تاریخ : دوشنبه 1 خرداد‌ماه سال 1391 | 02:51 ب.ظ | نویسنده : مهناز

سالاد روسی

مواد لازم برای ۴ نفر:
*سیب زمینی   ۴ عدد
*هویج متوسط   ۲ عدد
*تخم مرغ  ۳ عدد
*نخود فرنگی یک پیمانه پخته شده یا یک کنسرو
*خیارشور  ۴ عدد، مکعبی خرد شده
*نمک و فلفل  به مقدار لازم
*گوشت قرمز یا سفید، میگو یا قارچ (به دلخواه): ۲۰۰ گرم پخته
*سس مایونز به مقدار لازم
*خامه  ۲ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه در ادامه مطلب



طرز تهیه:
مرحله ۱ – سیب زمینی ها را با آب جوش پخته به طوری که کاملا له نشود، سپس مکعبی شکل حدود ۱ سانت خرد کنید.

مرحله ۲ – هویج و تخم مرغ را بپزید و آنها را نیز مکعبی شکل خرد کنید.

مرحله ۳ – گوشت مورد نظر خود را پخته و به تکه های دلخواه خرد کنید. در صورتی که از قارچ استفاده می کنید آن را نصف یا ورقه کنید.

مرحله ۴ – همه سبزیجات و گوشت را در کاسه بزرگی بریزید.

مرحله ۵ – ادویه، مایونز و خامه را بیافزایید، خوب هم بزنید تا سس یکسان با مواد آغشته شود، سپس مزه آن را تست کرده و تا زمان سرو در یخچال نگاه داری کنید.