مهسان
چهارشنبه 27 اردیبهشتماه سال 1391 ساعت 04:00 ب.ظ
مهنازی من یه بار این کارو کردم اما اون مایه ی سفیدی که واسه تزیین روش می ریزی اصلا وانستاد و به خورده قهوه ام رفت!!! من از خامه ی غلیظ استفاده کردم ولی زود فرو رفت فک کنم اگه شیر هم بریزیم همین جوری شه....چیکاااااااااارررررررر کننننننممممم؟؟
احتمالا از نسکافه استفاده کردی باید از قهوه ای که غلیظ درست شده استفاده کنی و همون موقع که قهوه خیلی داغه شبر رو نریزی و بذاری یه ذره از اون بخارش کم بشه و در کل خامه غلیظ هم همونطور که خودتم گفتی بهتر جواب میده ولی خیلی کاره ماهرانه وسختیه
مهنازی من یه بار این کارو کردم اما اون مایه ی سفیدی که واسه تزیین روش می ریزی اصلا وانستاد و به خورده قهوه ام رفت!!! من از خامه ی غلیظ استفاده کردم ولی زود فرو رفت فک کنم اگه شیر هم بریزیم همین جوری شه....چیکاااااااااارررررررر کننننننممممم؟؟
احتمالا از نسکافه استفاده کردی باید از قهوه ای که غلیظ درست شده استفاده کنی و همون موقع که قهوه خیلی داغه شبر رو نریزی و بذاری یه ذره از اون بخارش کم بشه
و در کل خامه غلیظ هم همونطور که خودتم گفتی بهتر جواب میده ولی خیلی کاره ماهرانه وسختیه
مهناز خیلی جالب بود ممنون
عکسا دیگه باز نمیشهههههههههههه