مواد مورد نیازبرای ۴ نفر:
جو یا جو پرک | ۱ لیوان | |
آب مرغ یا گوشت | ۲ لیوان غلیظ | |
هویج | ۱ عدد متوسط | |
پیاز | ۱ عدد متوسط | |
شیر | ۱ لیوان | |
خامه | ۲ قاشق غذا خوری | |
جعفری خرد شده | ۲ قاشق غذاخوری | |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه:
در صورتیکه از جو معمولی استفاده می کنید از شب قبل خیس کنید.اگر آب مرغ یا گوشت آماده نداریدمی توانید از نصف سینه مرغ و یا صد گرم گوشت ماهیچه استفاده کنید. جو را با آب گوشت و پیاز و هویج خرد شده و نمک و فلفل مخلوط کرده و روی حرارت ملایم میگذارید که بپزید.میزان ادویه غذا به ذائقه شما بستگی دارد. وقتی که جو خوب پخت و نر م شد، شیر و خامه را به آن اضافه کنید و بعد از اینکه ۵ دقیقه سوپ را از روی حرارت بردارید و سرو کنید و روی آنرا با جعفری و خامه تزئین کنید.جعفری به سوپ عطر و طعم می دهد.
چنانچه آب گوشت یا مرغ ندارید . جو را همراه گوشت یا مرغ و سایر مواد با ۵ لیوان آب بپزید. سپس گوشتها را از سوپ در آورید و آنها را ریش ریش کنید و دوباره به داخل سوپ برگردانید و در آخر شیر و خامه اضافه کنید و با جعفری و کمی خامه سرو کنید.
سلام مهناز جان
وای سوپ جو
ممنون نازنینم
واقعا هم خوشمزس