هنر سفره آرایی

هنر سفره آرایی

هنر سفره آرایی

هنر سفره آرایی

طرز تهیه سوپ جو با شیر(یه افطار مناسب)

مواد مورد نیازبرای ۴ نفر:

جو یا جو پرک۱ لیوان
آب مرغ یا گوشت۲ لیوان غلیظ
هویج۱ عدد متوسط
پیاز۱ عدد متوسط
شیر۱ لیوان
خامه۲ قاشق غذا خوری
جعفری خرد شده۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم



طرز تهیه:

در صورتیکه از جو  معمولی استفاده می کنید از شب قبل خیس کنید.اگر آب مرغ یا گوشت آماده نداریدمی توانید از نصف سینه مرغ و یا صد گرم گوشت ماهیچه استفاده کنید. جو را با آب گوشت و پیاز و هویج خرد شده و نمک و فلفل مخلوط کرده و روی حرارت ملایم میگذارید که بپزید.میزان ادویه غذا به ذائقه شما بستگی دارد. وقتی که جو خوب پخت و نر م شد، شیر و خامه را به آن اضافه کنید و بعد از اینکه ۵ دقیقه سوپ را از روی حرارت بردارید و سرو کنید و روی آنرا با جعفری و خامه  تزئین کنید.جعفری به سوپ عطر و طعم می دهد.

چنانچه آب گوشت یا مرغ ندارید . جو را همراه گوشت یا مرغ و سایر مواد با ۵ لیوان آب بپزید. سپس گوشتها را از سوپ در آورید و آنها را ریش ریش کنید و دوباره به داخل سوپ برگردانید و در آخر شیر و خامه اضافه کنید و با جعفری  و کمی خامه سرو کنید.

نظرات 1 + ارسال نظر
افسانه پنج‌شنبه 12 مرداد‌ماه سال 1391 ساعت 04:29 ب.ظ http://gtale.blogsky.com/

سلام مهناز جان

وای سوپ جو
ممنون نازنینم

واقعا هم خوشمزس

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد