طرز تهیه حلیم (ویژه ماه رمضان) - هنر سفره آرایی
X
تبلیغات
رایتل
تاریخ : دوشنبه 2 مرداد‌ماه سال 1391 | 03:35 ب.ظ | نویسنده : مهناز


برای طرز تهیه به ادامه مطلب بروید

مواد لازم:

گوشت گوسفند      ۱ کیلوگرم

گندم پوست کنده    ۳ کیلوگرم

روغن مایع              به میزان لازم

نمک                     ۲ قاشق غذاخوری

آب                         ۳برابر میزان گندم

 

 

طرز تهیه:

 

در ابتدا گوشت را با کمی نمک بگذارید تا کاملا پخته ونرم شود. در بین پخت گوشت کف گوشت را

مرتب بگیرید . در یک قابلمه جدا گانه  گندم را که پاک کرده و شسته اید را بریزید و حدود ۱۰

تا۱۲ پیمانه آب روی آن بریزید. و بگذارید تا گندم کاملا پخته شود . گندم در حال جوش سنگین است و

مدام ته نشین می شود به همین خاطر بهتر است چند دقیقه یکبار بهم بزنید که به ته قابلمه نچسبد

بعد از اینکه کاملا از پخت گندم مطمئن شدید و نرم نرم شده بود .

گندم را صاف کنید و با پشت کفگیر و کمی آبجوش کمک کنید تا گندم ها کاملا صاف

شده و کمی دانه گندم باقی بماند مجددا کمی دیگر آبجوش روی گندم بریزید که دیگر لعابی در آن باقی

نماند البته آبجوش را خیلی کم استفاده کنید. بعد قابلمه را مجدد روی شعله گذاشته و گوشت را که

از پختنش مطمئن شده ایم بیرون آورده و کاملا با دو عدد چنگال ریش ریش کرده و داخل گندم صاف

شده می ریزیم . زیر شعله را متوسط کرده و نمک حلیم را بدان اضافه کرده و مدام تا جا افتادن حلیم

با قاشق چوبی به هم می زنیم. بعد از آماده شدن سریع داخل ظرف های مورد نظر کشیده با روغن

و شکر و دارچین تزیین میکنیم .