سیب زمینی: 1 کیلو پیاز بزرگ: 1 عدد گوجه فرنگی بزرگ: 3 عدد روغن زیتون: به مقدار لازم نمک و فلفل: به مقدار دلخواه پونه و ریحان تازه: مقداری فلفل سبز تند: مقداری
طرز تهیه:
سیب زمینی ها را پوست کنده و به قطعات مکعب متوسط خرد می کنیم. آنها
را در یک ماهیتابه ریخته و روی آن را با آب می پوشانیم، سپس مقداری نمک به
آن افزوده تا آب به جوش آید، حرارت را کم و به مدت 20 دقیقه می گذاریم تا
سیب زمینی ها پخته شوند. گوجه فرنگی ها و پیاز را به قطعات کوچک خرد
کرده و در یک ظرف بزرگ آنها را با سیب زمینی مخلوط می کنیم. فلفل ها را خرد
کرده به همراه شش قاشق غذا خوری روغن زیتون، ریحان و پونه به سالاد اضافه
می کنیم.